Spesialtilpasning av såler – Super Sole innleggssåler

Vi vet at et hus må ha en solid grunnmur hvis det skal bli stabilt og ikke sprekke opp. Vi kan sammenlikne foten med grunnmuren på huset vårt, hvis ikke foten er stabil og sterk så vil det kunne medføre plager lengre opp i kroppen. Fotens 26 knokler er kroppens fundament. Foten bør være fri for skjevheter og feilstillinger for at resten av kroppen skal kunne fungere optimalt.

Det finnes ulike fottyper. En lav fotbue er ofte relatert til overpronasjon, at du faller innover i foten din. Dette kan resultere i overbelastning av ledd, sener og muskulatur, som igjen kan medføre til økt risiko for skader i rygg, hofte, kne og ankel. En høy fotbue er ofte relatert til underpronasjon og er en stiv og rigid fot, som har dårlig støtdempende egenskaper og stresset muskulatur. En slik fot kan også medføre mange sekundære plager i resten av kroppen.

Heldigvis kan de fleste plagene behandles og forebygges enten ved hjelp av individuelt tilpasset dynamisk SuperSole innleggssåle eller andre behandlingsalternativer. Det er viktig å få en grundig analyse av foten din og det kan jeg hjelpe deg med. Etter en slik undersøkelse vil fysioterapeuten kunne fortelle deg om dine plager kan reduseres ved hjelp av en SuperSole innleggssåle. Samtidig vil fysioterapeuten alltid fortelle deg hvilke sko som er best for deg og kan hjelpe deg til å komme i gang med hvilke forebyggende/behandlende øvelser du bør utføre.

SuperSole har utviklet 6 ulike typer innleggssåler til ulikt behov. Sålene tilpasses 100 % til din fot og de kan enkelt justeres underveis i din behandling.

Din SuperSole innleggssåle lages kun av fysioterapeuter med en spesialutdannelse innen biomekanikk.

Se nettsiden www.supersole.dk eller ta kontakt for mer informasjon.

Scroll to top